Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Поетична топоніміка


Фото Фото

Відбулась презентація літературно-краєзнавчого видання «Поетична топоніміка», редактор-упорядник поетеса Любов Сердунич

До збірника увійшли твори 77 авторів, які розповідають про 90 населених пунктів України - художні твори про села, селища і міста. Видання багате фактичним матеріалом, цікавими гіпотезами, насичене власними враженнями авторів. Охоплено різні сфери життя населених пунктів у різні часи минувшини з погляду історії, літератури, географії, ономастики, фольклору

У презентації альманаху взяли участь редактор-упорядник Любов Сердунич, автори, які представили Хмельниччину у збірці, письменники – члени НСПУ, студенти Міжнародної академії управління персоналом.

Під час заходу співавтори збірки Володимир Захар’єв, Наталія Мазур, Віталій Міхалевський, Любов Сердунич, Михайло Цимбалюк, Марина Шевернога, Володимир Ярчук читали свої твори і розповідали про описані місця – населені пункти, де народилися чи живуть. Звучали пісні про Хмельниччину у виконанні Івана Пустового і Раїси Осипової.

Видання стане у нагоді шанувальникам історії, учителям і школярам, студентам і працівникам культури, журналістам та дослідникам і всім, хто цікавиться історією рідного краю й України.

Фото Фото Фото Фото

 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com