Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

"Зелена економіка як сучасний феномен"


4 червня 2015 року в рамках роботи літнього читального залу «Сквер літературного читання» в міському сквері імені Тараса Шевченка проведено екологічну годину «Зелена економіка» як сучасний феномен», приурочену до Всесвітнього дня охорони навколишнього середовища.

Присутніх проінформовано про новий важливий сучасний напрям – «зелена економіка» та важливість збереження балансу в природі та навколишньому середовищі.

Голова Хмельницького обласного осередку Всеукраїнської екологічної громадської організації «МАМА - 86» Ірина Резнікова інформувала про зниження ризиків впливу шкідливих речовин на здоров’я людей і навколишнє середовище та популяризувала органічне харчування та землеробство серед громадян.

Під час заходу презентовано книжкову виставку «Екосередовище і сучасність», яка висвітлює найважливіші аспекти сучасного стану навколишнього природного середовища та збереження довкілля як в Україні, так і на теренах Хмельницької області.

Учасники заходу підтримали акцію «Збережи довкілля», метою якої є безкоштовний збір від населення (фізичних осіб) відпрацьованих батарейок. Запропоновано використані батарейки не викидати на смітник, а принести до спеціального контейнера у відділ виробничої літератури.


 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com