Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Програма розвитку краєзнавства області в дії


У відділі краєзнавства відбулось засідання Президії правління Хмельницької обласної Національної спілки краєзнавців України. У роботі пленуму взяли участь: члени правління, голови міських та районних краєзнавчих спілок, запрошені та гості.

Засідання відбулося за участю: першого заступника голови Хмельницької обласної ради Віктора Адамського; заступника начальника управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації Валентини Граділь та заступника начальника управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Марії Яруш.

Під час засідання учасники пленуму:

  • заслухали доповідь голови правління Спілки – професора Лева Баженова про діяльність обласної організації НСКУ у 2014 році;
  • окреслили ряд питань та визначили пріоритетні напрямки розвитку краєзнавчої діяльності на 2015 рік;
  • подарували краєзнавчі видання для бібліотеки.

Головною темою зібрання було обговорення обласної «Програми розвитку краєзнавства в Хмельницькій області на період до 2020 року». Важливим завданням як Програми, так і краєзнавчих досліджень є підготовка «Енциклопедії Хмельниччини». Присутні обговорили концепцію створення енциклопедії, методику відбору матеріалів, проект статей, які необхідно внести до видання та створення робочої групи по підготовці «Енциклопедії Хмельниччини».



 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com