Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Пленум Хмельницької обласної організації
Національної спілки краєзнавців


17 квітня в бібліотеці відбувся пленум Хмельницької обласної організації Національної спілки краєзнавців України. У його роботі взяли участь члени правління і президії обласної спілки, голови та представники міських і районних осередків, запрошені гості від обласної влади та громадськості.

Учасників зібрання привітав перший заступник голови обласної ради В. Р. Адамський, а також вручив Почесну грамоту обласної ради Трембіцькому А. М., відомому краєзнавцю, кандидату історичних наук, за плідну наукову діяльність та з нагоди 60-річчя від дня народження.

Директор бібліотеки Н. М. Синиця, член правління обласної організації ознайомила присутніх з краєзнавчим ресурсом бібліотеки.

Голова обласної організації, доктор історичних наук Л. В. Баженов підвів підсумки діяльності обласної спілки за 2014 рік та вручив нагороди кращим краєзнавцям області.

На пленумі були також обговорені питання про підготовку енциклопедичного видання про Хмельниччину та прийняті організаційні робочі документи з цього питання.


 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com