Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

До святкування Дня Європи в Україні


16 квітня 2015 року працівниками Центру європейської інформації спільно з відділом мистецтв було розпочато цикл заходів приурочених до святкування Дня Європи в Україні.

Перша зустріч в рамках циклу «Великі люди, знанні в Україні і світі» для учнів старших класів колегії №1 відбулася у формі інформаційної години. В ході заходу присутні мали можливість познайомитися із відомими особистостями (Флоренс Найтінгейл – засновницею сестринської справи та Миколою Пироговим – засновником атласу топографічної анатомії людини, військово-польової хірургії, основоположником використання анестезії при оперативних втручаннях), дізнатися про історію розвитку медичної справи у світі і в Україні та нововведень у хірургії.


Під час заходу було продемонстровано уривки відеоматеріалів: «Хірург від Бога», «Сестринська справа в Україні». Презентована література даної тематики з фондів бібліотеки.

В кінці зустрічі відбулося обговорення цікавих моментів з відеоматеріалів та проведена міні-вікторина за їх змістом. Переможці отримали презенти від Центру європейської інформації.


 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com