Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

І ось прийшов, і ось настав цей світлий день - День Перемоги


Під такою назвою 6 травня 2015 року у читальному залі гуманітарного профілю пройшов День патріотизму, приурочений до Дня пам’яті та примирення та 70-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі.

Багато років минуло від травня 1945 року. Але і сьогодні подвиг наших ветеранів, солдат тієї війни залишається прикладом патріотизму та вірного служіння своєму народу.

Захід було проведено з метою вшанування мужності тих, хто відстояв наше мирне майбутнє.

Запрошені на захід Володимир Іванович Купратий - голова ради обласної організації ветеранів України, дитина війни та Зельман Абрамович Єлевич - учасник бойових дій, нагороджений трьома орденами Великої Вітчизняної війни, трьома орденами Червоної Зірки, двома орденами Богдана Хмельницького, медалями “За бойові заслуги” і “За відвагу”, розповіли присутнім про найбільші операції та найвизначніші дати Другої світової війни, поділилися хвилюючими спогадами про війну, а саме головне - про перемогу.

Хвилиною мовчання присутні вшанували світлу пам’ять героїв, які вибороли перемогу у тій страшній війні.

Під час заходу звучали пісні воєнних літ, демонструвались документальні фільми: “День Перемоги”, “Давним-давно була війна”, “Пам’ятаємо. Перемагаємо”; відбулась презентація книжково-ілюстративної виставки “Перегортає пам'ять сторінки, веде туди - на фронтові дороги”.



 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com