Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Основи охорони праці, безпеки життєдіяльності
та цивільного захисту населення


28 квітня 2015 року у відділі виробничої літератури відбувся День охорони праці за темою «Основи охорони праці, безпеки життєдіяльності та цивільного захисту населення».

У 2015 році Всесвітній день охорони праці за рекомендацією Міжнародної організації праці відзначається під девізом «Приєднуйтесь до формування превентивної культури охорони праці».

Мета заходу: популяризація літератури з питань охорони праці; обговорення необхідності та перспектив формування превентивної культури охорони праці як важливого аргументу у збереженні життя та здоров'я працівника на робочому місці.

В рамках Дня охорони праці у відділі виробничої літератури було презентовано книжкову виставку «Охорона праці – це охорона здоров’я і життя» та перегляд відеороликів «Гідна праця – це безпечна праця!».

За участю начальника відділу профілактики відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань в м. Хмельницькому М. В. Дубини проведено лекцію «Безпека праці – в руках самого працівника» для студентів МАУП.

Присутні мали можливість ознайомитися з методичними матеріалами з фондів Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Хмельницької області та взяти участь в визначенні кращих малюнків «Охорона праці очима дітей», наданих територіальним управлінням Держгірпромнагляду у Хмельницькій області.



 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com