Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Нова книга про Героїв Майдану


До Дня вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні в Хмельницькій обласній універсальній науковій бібліотеці імені Миколи Островського відбулась презентація книги-пам’яті «Листопада кривавого слід», автором-упорядником якої є Володимир Федорович Лукіянчук.

Володимир Лукіянчук, лікар за фахом, голова міської організації Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України», член хмельницької ради Майдану, людина, яка протягом тривалого часу займається питаннями організаційної та фінансової допомоги сім’ям загиблих та постраждалих під час подій у січні-лютому 2014 року.

На презентацію книги завітали представники Ради обласного осередку Всеукраїнської організації «Майдан», літератори та краєзнавці Хмельниччини, представники ЗМІ, фахівці закладів культури.

Під час презентації присутні вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні, висловили слова вдячності автору за проведену роботу по підготовці книги.

Учасники заходу переглянули відеоряд світлин «Революція гідності», які увійшли до презентованого видання та ознайомились з книжково–документальною виставкою «Я прийду на світанку у садок із росою (Пам’яті Небесної сотні та героїв АТО)».



 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com