Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

День громадянина інформаційного суспільства


День громадянина інформаційного суспільства

З метою інформування громадськості про електронні послуги бібліотеки та розкриття переваг інформатизації, використання Інтернет-технологій та практик електронного урядування в повсякденному житті людини бібліотекою проведено акцію «День громадянина інформаційного суспільства».

В рамках акції пройшли громадські обговорення «Поінформована громада – демократична країна» стосовно проблем реалізації державної та місцевої політики розвитку електронного урядування, впровадження елементів електронного урядування в органах місцевого самоврядування області, підтримки соціально незахищених верств населення через удосконалення системи інформаційних комунікацій, створення інформаційних пунктів електронних послуг (ІПЕП) на базі сучасних модернізованих бібліотек, як важливий напрямок у інформуванні громадськості про наявні інструменти та ресурси електронного урядування.

Користувачі бібліотеки взяли участь у веб-квесті «Відкрий для себе електронне урядування» та в тематичних міні-тренінгах.

Впродовж дня на майданчику біля бібліотеки мешканці міста знайомилися з документами правової тематики, представленими на виставці «Поінформована громада-демократична держава».

Завершилася акція бліц-опитуванням громадян міста на тему «Що я знаю про електронні послуги» та флеш-мобом «Доступ до електронних послуг у бібліотеці» у сквері ім. Т.Г.Шевченка.


 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com