Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

форум «Книжкова весна на Хмельниччині»








В бібліотеці відбувся форум «Книжкова весна на Хмельниччині» приурочений до Всесвітнього дня книги та авторського права.

«Книжкова весна на Хмельниччині» - щорічний форум ХОУНБ ім. М. Островського, що має на меті популяризацію читання як унікального засобу самовираження, ознайомлення з кращими творами письменників Хмельниччини.

У форумі взяли участь подільські письменники, журналісти, представники видавництв, бібліотек, громадськість міста та засоби масової інформації.

Учасників форуму привітала директор бібліотеки, заслужений працівник культури України Н. М. Синиця.

Начальник обласного управління культури, національностей та релігій І. М. Трунова підвела підсумки загальнообласного дослідження «Краща книга Хмельниччини 2014 рік» в номінаціях: «Наукові та науково-популярні видання», «Художні твори», «Довідкові видання» та вручила дипломи переможцям.

На форумі була також визначена найбільш резонансна книга на основі фондів обласної наукової бібліотеки, а саме роман В. І. Горбатюка «Слово і меч».

В ході форуму була здійснена благодійна акція «Бібліотека українського воїна», під час якої присутні дарували книги та робили благодійні внески.

Перед початком форуму за участю користувачів та фахівців бібліотеки пройшов флеш-моб «Читай більше, знай більше, живи яскраво!»


 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com