Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Зустріч з Віктором Флентіним


7 квітня у читальному залі в рамках акції та Міжнародного дня спорту відбулася зустріч з членом Федерації з легкої атлетики Хмельницької області, першим заступником голови Хмельницького обласного відділення Національного олімпійського комітету України Віктором Флентіним.

Захід проходив з метою виховання у молоді любові до фізкультури та спорту, розвитку фізичних умінь та навичок, зміцнення здоров'я; надання знань про Олімпійські традиції.

До уваги студентів і учнів було представлено відеоряд про діяльність обласного відділення Національного олімпійського комітету України, унікальні фотографії з особистого архіву гостя про видатних спортсменів Хмельниччини, зокрема - Ларису Заспу, Сергія Нагорного, Ірину Мерлені, Тимура Таймазова, Валерія Вешко та інш., про їх участь в Олімпійських іграх. Віктор Флентін розповів про роль спорту в світі та про те що спорт об‘єднує багатьох людей у всіх континентах незалежно від мови, віросповідання, соціального статусу та інших речей. Наголосив присутнім, що завдяки спорту можливо добитися великих успіхів, загартувати характер та можливість побувати в багатьох країнах світу. Від зустрічі залишились позитивні враження, як у студентів так і в організаторів.

Під час заходу присутні мали можливість ознайомитись з книжковою виставкою “Спорт в позитиві”.


 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com