Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Життєві цінності людини


28 квітня 2015 року у читальному залі гуманітарного профілю в рамках декади популяризації літератури з питань психології «Шлях до себе» відбулася година роздумів “Життєві цінності людини”.

Захід проходив з метою формування у молоді особистої системи цінностей, усвідомлення пріоритету духовних цінностей, визначення життєвої мети, виховання позитивних рис характеру, почуття толерантності, вміння адекватно реагувати на життєві випробування.

Для кожного з нас життєві цінності є основоположним орієнтиром у різних видах діяльності. Вони сприяють особистісному зростанню, створенню комфортного життя, формуванню творчого мислення і т.д. Всі ці блага досягаються людиною завдяки збудованій ним ієрархії цінностей, яка визначає, що із пріоритетів стоїть на першому місці. Це мірила людського щастя.

Про книгу книг, якою по праву вважається Біблія - давню і вічну скарбницю людської мудрості на всі випадки життя, що дійшла до нас крізь непросту історію двох тисячоліть говорив о. Олександр Дацюк – секретар Хмельницького єпархіального управління УПЦ. Також він зазначив, що викладені в ній принципи життя актуальні й сьогодні. Дана тема викликала живу дискусію серед присутніх, учні задавали багато запитань, на які отримали вичерпні відповіді.

Під час заходу відбулася презентація книжкової виставки «Духовність - храм душі людської».


 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com