Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Бібліотека в сучасному соціумі


17 грудня відбувся День керівника для директорів районних та центральних міських бібліотек області на тему: «Бібліотека в сучасному соціумі».

Відкрили День керівника директор обласної наукової бібліотеки - Надія Синиця та заступник начальника-начальник відділу управління культури, національностей, релігій та туризму облдержадміністрації - Валентина Граділь. До роботи приєдналися директори Хмельницької обласної бібліотеки для дітей імені Тараса Григоровича Шевченка - Валентина Черноус та обласної бібліотеки для юнацтва - Тамара Таньчук.

Під час робочої зустрічі розглядались питання, що стосуються основних стратегій напрямку розвитку бібліотек області в умовах адміністративного реформування, яке відбувається сьогодні в нашій державі. Значну увагу було приділено питанню впровадження електронного моніторингу базової мережі публічних бібліотек.

Спеціалісти обласної наукової бібліотеки надали методичні та практичні поради щодо: проектної діяльності бібліотек у 2016 році, обліку книг одержаних за Державними програмами; проведення соціологічних досліджень; оформлення видань методичного характеру.

Завершився День керівника підведенням підсумків діяльності бібліотек у 2015 році та визначенням основних напрямків роботи на 2016 рік.

Фото Фото Фото

 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com