Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Дзвони Чорнобиля


22 квітня 2015року відділом абонементу проведена інформаційна година «Дзвони Чорнобиля», приурочена 29-й річниці Чорнобильської катастрофи.

Мета заходу: інформувати студентську молодь про Чорнобильську катастрофу, її причини і наслідки, та вшанувати пам’ять ліквідаторів аварії на ЧАЕС.

29 років віддаляє нас від аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Ця дата надовго залишиться в пам’яті людства, як літопис подвигу і довічна вдячність тим, хто ризикуючи своїм здоров’ям і життям брав участь у ліквідації наслідків аварії.

Під час інформаційної години була проведена бесіда про вплив катастрофи на Україну та світ, роль ліквідаторів у подоланні наслідків аварії; своїми спогадами про участь у ліквідації аварії на ЧАЕС поділився учасник тих трагічних подій Клименко І. П, продемонстровано документальний фільм «Битва за Чорнобиль».

В ході проведення заходу відбулася презентація книжкової виставки «Чорнобиль. Трагедія. Пам’ять», книги, представлені на виставці ознайомили користувачів бібліотеки з матеріалами тих трагічних днів. Це данина пам’яті загиблим, вияв палкої вдячності тим, хто брав участь у ліквідації наслідків аварії.


 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com