Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Безпека в житті – життя у безпеці


23 вересня 2015 року у відділі виробничої літератури відбувся диспут-практикум «Безпека в житті – життя у безпеці» для учнів старших класів Хмельницького ліцею № 17. Захід проведено з метою популяризації книг з питань попередження та запобігання сукупності небезпек, вміння їх попереджувати і запобігати їх впливу; розглянуто основні питання взаємодії в системі «людина – життєве середовище»; подано практичні поради щодо захисту населення в умовах надзвичайних ситуацій.

Працівники відділу виробничої літератури представили тематичну виставку літератури з питань безпеки життєдіяльності та цивільного захисту, провели презентацію «Збірки пам’яток населенню щодо дій під час виникнення надзвичайних ситуацій техногенного, природного, соціального та воєнного характеру» та дайджесту «Популяризація літератури з основ безпеки життєдіяльності».

Захід відбувся за участю завідуючої лабораторією наочних засобів навчання Тетяни Ромасюкової, майстра виробничого навчання обласних та міських курсів удосконалення керівних кадрів Сергія Безп’ятчука та методиста Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Хмельницької області Альони Мельник.


 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com