Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Україна славить своїх героїв


Фото

Напередодні Дня українського козацтва та Дня захисника України у читальному залі відбулася зустріч з воїнами АТО «Україна славить своїх героїв». Зустріч проходила під патріотичним гаслом «Сила нескорених».

Мета проведення заходу: відродження історичної пам’яті про козацький період української історії, з’ясування місця і ролі українського козацтва в українському державотворенні; вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України; формування у молоді активної громадянської позиції щодо єдиної цілісної української держави та захисту її кордонів.

На захід були запрошені справжні патріоти України: Сергій Скоробогатий - отаман Хмельницького окремого козацького куреня ім. І. Нечая; Ігор Білий -поет та виконавець авторської пісні; учасники бойових дій у зоні АТО.

У ході проведення заходу звучали патріотичні пісні, демонструвалися фрагменти документальних фільмів відповідної тематики; відбулася презентація книжкової виставки «Шляхами козацької слави» та «Герої твої, Україно».

Фото Фото Фото
Фото Фото Фото

 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com