Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Нам треба твого голосу, Тарасе !


У читальному залі гуманітарного профілю відбулися літературно-просвітницькі читання “Нам треба твого голосу, Тарасе !”, присвячені 200- річчю від дня народження Т.Г. Шевченка.

Захід проходив з метою популяризації творчої спадщини видатного сина українського народу, прилучення молоді до глибин Шевченківської мудрості, утвердження його духовних заповідей як важливого чинника консолідації суспільства, формування духовної культури, виховання почуття поваги до традицій свого народу; популяризації книжкових фондів бібліотеки.

У заході взяли участь: ансамбль бандуристів Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії; поетеса, журналіст Ніна Кочеровська; голова Хмельницького обласного об'єднання Всеукраїнського товариства “Просвіта” ім. Т.Г. Шевченка, поет Віталій Міхалевський; студенти навчальних закладів міста та представники ЗМІ.

На заході звучали твори та пісні на вірші Т.Г. Шевченка, демонструвалися уривки з документального фільму “Тарас Шевченко. Обличчя української історії” та відбулася презентація книжкової виставки “Уклін тобі, Тарасе, великий наш пророче”.

фото фото

 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com