Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Цвіт благодаті Володимира Ярчука


У Хмельницькій обласній універсальній науковій бібліотеці імені Миколи Островського стало гарною традицією презентувати нові художні видання наших подільських літераторів.

І саме 21 грудня об 11 годині у відділі краєзнавства відбулася презентація літературно-художнього видання «Цвіт благодаті» члена Всеукраїнської творчої спілки «Конгрес літераторів України», міської літературної спілки «Поділля, Всеукраїнського товариства «Просвіта» ім. Т.Г.Шевченка, полковника Окремого Подільського козацького полку «Молода Січ» імені Устима Кармелюка - Володимира Миколайовича Ярчука.

Видання особливе тим, що написане в ювілейний рік та приурочене 200-річчю від дня народження Великого Кобзаря українського народу Тараса Григоровича Шевченка. Це вже одинадцята збірка поезій Володимира Ярчука, яка вийшла у світ в авторській редакції. Автор вкотре радує свого читача не лише гарною поезією а й піснями і графічними малюнками. До збірки увійшло 11 пісень в аранжуванні композиторів Володимира Подоби і Василя Цимбалюка.

Нову книгу і її автора прийшли привітати прихильники творчості Володимира Ярчука – поети, письменники, члени обласного осередку Всеукраїнської творчої спілки «Конгрес літераторів України», міської літературної спілки «Поділля», обласного товариства «Просвіта» ім. Т.Г. Шевченка, музичні колективи, колеги та друзі.

Під час презентації звучали музичні композиції на слова Володимира Ярчука, в музичній обробці композиторів Володимира Подоби, Василя Цимбалюка, Михайла Люшні у виконанні культурно-хорового ансамблю «Ретро» Раїси Риміної, Лілії Цибульської, Леоніда Стахова та народного аматорського фольклорного колективу «Давидківчани».

Презентація книги пройшла у теплій, дружній та доброзичливій атмосфері, мала творчий, літературно-музичний характер. Наприкінці зустрічі автор власноруч підписував книги і ставив автографи з різноманітними побажаннями всім шанувальникам поетичного слова.


 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com