Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Львівська Гастроль Джимі Хендрікса


фото

14 лютого 2014р. о 16.00, в читальній залі Андрій Курков презентував читачам свою останню книгу «Львівська Гастроль Джимі Хендрікса».

Андрій Курков (нар. 1961 р.) – журналіст, письменник-сценарист (за його сценаріями знято понад 20 документальних та художніх фільмів), автор понад двох десятків книжок. Його твори перекладені 36 мовами, в тому числі англійською, німецькою, французькою, іспанською, голландською, турецькою та іншими мовами.

Курков – один із двох письменників пострадянського простору, чиї книжки потрапили в топ-десятку європейських бестселерів. В Європі він визнаний сучасним російськомовним письменником номер один.

«У житті найцікавіше – це життя», - сказав одного разу Андрій Курков, звертаючись до своїх читачів. І його роман «Львівська гастроль Джимі Хендрікса», де переплітаються дійсність і вигадка, де немає межі між реальністю і сюрреалізмом, яскраве тому підтвердження. «Над сухопутним Львовом літають чайки, і в місті часом пахне морем. Колишні хіпі в компанії з екс-капітаном КДБ збираються на Личаківському кладовищі біля могили…американського рок-співака і гітариста Джимі Хендрікса. А по стародавніх вулицях міста носиться ночами старенька іномарка з людьми, жадаючими вилікуватися…»


 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com