Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Добро і милосердя об'єднують серця


Фото

3 грудня 2014 року у читальному залі в рамках роботи клубу правових знань “Держава. Право. Громадянин” відбулася година милосердя “Добро і милосердя об'єднують серця” до Міжнародного дня інвалідів. В рамках години милосердя відбувся відеоперегляд документальних фільмів з даної тематики.

Щорічно 3 грудня відзначають Міжнародний день інвалідів. Ініціатором проведення цього символічного дня стала Організація Об'єднаних Націй, яка в 1992 році запропонувала заснувати таке свято на честь закінчення Десятиліття інвалідів, проголошеного в 1983 році.

Основною метою відеоперегляду стало інформування суспільства в напрямку підтримки людей з обмеженими фізичними можливостями. Після відеоперегляду документальних фільмів “Людина - інвалід - людина” та “Новости о глухих” присутні мали можливість обговорити необхідність інтеграції інвалідів у активне громадське життя, політичну та економічну діяльність, культурне середовище.

Міжнародний день інвалідів нагадує нам, що поруч живуть люди з обмеженими можливостями, які потребують особливої уваги і яким ми повинні допомогти відчути себе рівними серед здорових співгромадян.


 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com