Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Здоровий спосіб життя - норма сучасної людини


Шановні користувачі !

З 7 по 17 квітня 2014 року у читальному залі гуманітарного профілю пройде декада популяризації літератури про здоровий спосіб життя “Здоровий спосіб життя — норма сучасної людини”. В рамках декади пройдуть різноформатні інформаційно-просвітницькі заходи, спрямовані на формування та збереження як фізичного так і морально-духовного здоров'я молоді.

Запрошуємо усіх бажаючих !


План декади

07.04 – Презентація книжкової виставки “Ми вибираємо красу, силу, здоров'я” та відеоперегляд документальних фільмів: “Здоровье – мудрых гонорар”, “Ми за здоровий спосіб життя”.

08.04Духовне здоров'я – шлях до гармонійного розвитку особистості. Морально-етична бесіда з секретарем Хмельницького єпархіального управління УПЦ о. Олександром Дацюком.

09.04Формування здорового способу життя у молоді та підлітків. Урок, в рамках відповідального ставлення до життя, проведе головний лікар Хмельницького обласного центру здоров'я Людмила Небесна.

15.04 – Відверта розмова “Наркотики – ілюзія життя. Вплив нікотину та алкоголю на здоров'я людини” з Сергієм Гладищуком, головним соціальним працівником асоціації “Вікторія”.

16.04 – Просвітницький тренінг “Здоров'я – цінність нашого життя. Інтернет не лише твій друг”. Зустріч з директором Хмельницького обласного центру соціальної допомоги, психологом Аллою Андрійчак.



 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com