Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Сучасний бібліотекар-2


фото фото

В бібліотеці відбулись підсумки Всеукраїнського проекту «Сучасний бібліотекар-2» за програмою «Бібліоміст». Учасникам-півфіналістам та переможцям вручено сертифікати.

Учасників, які успішно завершили курс навчання з сучасних інформаційних технологій, бібліотечної справи та лідерства привітали: Синиця Н.М., директор ОУНБ ім. М.Островського; Квасюк Л.М.. регіональний представник з питань моніторингу і оцінки програми «Бібліоміст», тренер за програмою «Сучасний бібліотекар»; Козицька Т.С., тренер за програмою «Бібліоміст».

Своїми враженнями та перспективними планами впровадження нових послуг в практику роботи бібліотек поділились переможці проекту «Сучасний бібліотекар-2» Тетяна Шмаль, Юлія Берлоус (Хмельницька ОУНБ ім. М.Островського), Марина Жук (Віньковецька ЦРБ), Вікторія Рогульська (Хмельницька обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г.Шевченка), Галина Кульчицька (Кам’янець-Подільська міська бібліотека-філія № 8 для дітей) та представили створений власний відео ролик про участь у фінальній конференції та ярмарку бібліотечних послуг «Сучасна бібліотека : міст ваш!».

У Всеукраїнському проекті «Сучасний бібліотекар – 2» на базі регіонального тренінгового центру ОУНБ ім. М. Островського навчалось дві групи бібліотекарів області, які у повному складі пройшли до півфіналу та найбільшою кількістю бібліотекарів Хмельниччини були представлені на фінальній конференції у Києві.

фото фото

 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com