Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Покотилась у вічність тривожна афганська дорога


фото

12 лютого 2014 р. у читальному залі відбулася зустріч з ветеранами війни в Афганістані “Покотилась у вічність тривожна афганська дорога” (на виконання Указу Президента України “Про проведення у 2014 році в Україні Року учасників бойових дій на території інших держав”).

Захід проходив з метою розширити знання молоді про історичні події афганської війни; виховувати повагу і шану до воїнів-інтернаціоналістів, до трагічної сторінки нашої історії, віддати данину пам’яті полеглим воїнам-афганцям.

У заході взяли участь: Володимир Гереш – підполковник в запасі, служив в Афганістані в 1979-1981 рр. командиром артилерійської батареї в званні старшого лейтенанта; Микола Панов – служив в Афганівстані в 1984-1986 рр., командир взводу, лейтенант; Володимир Іщук – проходив військову службу в Афганістані у 1989 році, підполковник в запасі; Вадим Вольєв – майор академії прикордонних військ України ім. Б. Хмельницького; учнівська та студентська молодь; представники ЗМІ.

Під час заходу демонструвалися уривки з документального фільму “Синдром війни”, звучали пісні та вірші на афганську тематику, відбулася презентація книжкової виставки “Афганістан: ще раз про війну”.

фото
фото

 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com